Gündem:
EMNİYETTE 17 ARALIK DEPREMİ SÜRÜYOR
EMNİYETTE 17 ARALIK DEPREMİ SÜRÜYOR 

İstanbul'da 17 Aralık operasyonunun ardından İzmir Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Emin Göktaş ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu'nun görev yeri değiştirilmişti. Ardından 7 Ocak'ta Liman İşletmeleri'ne yönelik düzenlenen yolsuzluk soruşturması kapsamında da Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik, Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın'ın görev yerleri değiştirildi.

İki Şube Müdürü ve Emniyet Müdür Yardımcısı son olarak İzmir'deki polis okullarında görevlendirildi. Bu kişilere yönelik sürdürülen müfettiş soruşturması sonrasında, açığa alınmalarına karar verildi. Bugün de Şevik, Aydın, Erikoğlu ile Göktaş ve bir başkomiser, polis kimleriyle tabancalarını teslim etti.

Polis amirlerine yönelik açığa alma talebinde bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Müfettişinin ise 2008 yılında suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şüpheli olarak ifadesine başvurulan 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Kara olduğu ileri sürüldü.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku