Gündem:
EMRULLAH İŞLER İÇİN DE AYNI ŞEY GEÇERLİ: 'YA O KİMİN VEKİLİ?
EMRULLAH İŞLER İÇİN DE AYNI ŞEY GEÇERLİ: 'YA O KİMİN VEKİLİ?'

Emrullah İşler’in dün yaşanan olayların ardından paylaştığı twitter mesajı bir anda sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. 

Son kabine değişikliğinin ardından Başbakan Yardımcılığı koltuğunu devreden AKP milletvekili Emrullah İşler dün yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

İşler’in twitter hesabından paylaştığı mesajında yer alan ifadeler ise bir anda sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri haline geldi.

İşler mesajında HDP’nin Kobani’ye destek amacıyla sokağa çıkma çağrısı sonrasında yaşanan olayları eleştirerek, “Türkiye'nin huzuruna kastedenler herhalde yaptıklarıyla övünüyorlardır. Yine canlara kıydılar, yine anaları ağlattılar. Kafası taşla ezilerek öldürülen gencin suçu neydi? Bunı yapanların eline IŞİD su dökemez. IŞİD öldürüyor ama işkence bari yapmıyor” ifadelerini kullandı.

İşler’in bu mesajları bir anda çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise İşler’e ifadelerinden dolayı tepki gösterdi.



TWEET'İ SİLDİ

Emrullah İşler tepkiler üzerine tweeti sildi, sonrasında ise iki yeni mesaj daha paylaştı.

İşler tweetlerinde, “Elkaide, PKK, Elnusra ve IŞİD gibi terör örgütleri müslümanı müslümana kırdırmak için icat edilmiştir Ne yazık ki, yıllardır sonuç alıyorlar. Kafa kesen IŞİD ile kafa ezen PKK arasında hiç bir fark yoktur. Ikisi de terör örgütü olup, insanlık katili ve canidir” yazdı.






Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku