Gündem:
'ENDİŞE DUYUYORUZ'

"ENDİŞE DUYUYORUZ"

Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov, İdlib'de Mehmetçiğe yönelik hain saldırının ardından konuştu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sözcüsü, Türkiye ile Rusya ordularının Suriye konusunda sürekli iletişim halinde olduğunu söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, “Militan grupların Suriye’nin İdlib bölgesinde gerçekleştirdiği eylemlerden hâlâ endişe duyuyoruz” açıklaması yaptı.

Peskov, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in İdlib saldırısının ardından henüz bir görüşme gerçekleştirmediğini fakat bunun hızlı bir şekilde organize edilebileceğini söyledi.

Saldırının ardından Rusya Savunma Bakanlığı’ndan flaş bir iddia gelmişti. Reuters haber ajansının Rus TASS haber ajansından aktardığı habere göre; Türkiye, İdlib'deki operasyonları konusunda Rusya'yı uyarmadı. Moskova’dan gelen bu açıklamada, rejim güçlerinin bu nedenle Türk askerlerini hedef aldığı ifade edildi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku