Gündem:
ERDOĞAN DAHA MECLİS AÇILMADAN FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜ!
ERDOĞAN DAHA MECLİS AÇILMADAN FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜ! 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Kaç-Ak Saray’da muhtarlara yaptığı konuşmada Lozan’ı hedef aldı. Erdoğan konuşmasında şöyle dedi:

“Tarihte bize ne yaptılar. 1920’de bize Sevr-i gösterdiler. 1923’te bizi Lozan’a razı ettiler. Birileri de bize Lozan’ı zafer diye yurtturmaya çalıştı. Her şey ortada. Şöyle bağırsan duyulacak adaları biz Lozan’da verdik. Zafer bu mu? Oralar bizimdi."

Erdoğan Lozan'da masaya oturan milli mücadele kahramanı İsmet İnönü'yü de isim vermeden hedef alarak,  "O anlaşmada masaya oturanlar o anlaşmanın hakkını veremediler. Veremedikleri için sıkıntısını biz yaşıyoruz.” dedi.

İNÖNÜ’NÜN TORUNUNDAN AÇIKLAMA

İsmet İnönü'nün torunu CHP Milletvekili Gülsün Bilgehan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine tokat gibi bir yanıt verdi. CHP Milletvekili Gülsün Bilgehan, Twitter’da “Erdoğan, meclis açılmadan fabrika ayarlarına döndü. Muhtarlara yaptığı ilk konuşmada Lozan'a saldırıyor!” dedi.

İşte o mesaj:





ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku