Gündem:
ERDOĞAN'dan SALİH MÜSLİM'e SERT YANIT
ERDOĞAN'dan SALİH MÜSLİM'e SERT YANIT

Türkiye'nin IŞİD'e karşı başlattığı 'Fırat Kalkanı' operasyonundan sonra PYD’nin lideri Salih Müslim'in “Türkiye Suriye batağında çok şey kaybedecektir” tweetine Erdoğan'dan sert yanıt geldi.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen engelli vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin atama ve kura töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, PYD lideri Salih Müslim'in Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin üç dilde attığı, 'Türkiye Suriye batağında çok şey kaybedecektir' tweetine çok sert yanıt verdi. Erdoğan, 'Birileri meydan okudular. Suriye, Türkiye için şöyle olacak böyle olacak. Buradan sesleniyorum: Siz ne olacağınızın hesabını yapın. Türkiye’ye tehdit oluşturacak kim olursa olsun, bu millet ordusuyla, polisiyle ve korucusuyla vardır ve var olacaktır' dedi.

Salih Müslim'in attığı tweet şöyleydi;



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku