Gündem:
ERDOĞAN: ŞİDDETİ KINIYORUM

ERDOĞAN: ŞİDDETİ KINIYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yayımladığı mesajda"Sevgileri, emekleri ve fedakarlıkları ile insanlığın umudu olan tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Kadınlarımızın şiddete maruz kalmadıkları bir ortamı oluşturmak için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla ve hassasiyetle sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Samsun'un Canik ilçesinde İbrahim Zarap isimli zanlının eski eşini 5 yaşındaki çocuğunun önünde sokak ortasında öldüresiyle dövmesi toplumda infial yarattı. Olaya sosyal medyada binlerce kişi tepki gösterdi.

Savcılık tarafından "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan nöbetçi hakimliğe sevk edilen İbrahim Zarap daha sonra tutuklanmıştı.

anlının sabah saatlerinde polise verdiği ifadesinde, eski eşinin kızını kendisine bir daha göstermeyeceğini söylediğini iddia ederek, "O anda gözüm döndü, ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

euronews

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku