Gündem:
ERDOĞAN:
ERDOĞAN: "YENİ BİR HAÇLI İTTİFAKI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Bursa Gökdere Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

Cumhurbaşkanını halkın seçmesine karşı çıkan CHP, bugün cumhurbaşkanını seçmesi için halktan oy istiyor. Dün halk bu işten anlamaz diyen CHP hangi yüzle halkın karşısına gelecek. CHP’ye, MHP’ye ve HDP’ye gönül veren kardeşlerim size bu denli saygısız davrananlara 10 Ağustos’ta cevabı vermeye hazır mıyız. Bunlar eski Türkiye’nin karanlığından beslendiler yeni Türkiye’den hep korktular. Günlerce hesaplar yaptılar üçgenler çizdiler. Ortaya çıka çıkan paralel aday çıktı. Millete değil Pensilvanya’ya yaranmaya çalışıyor.

Bu CHP’nin genel müdürünü, geçenlerde bir kanalda sahurda yayınlanan rahmetli Savaş Ay’ın onunla yaptığı röportajı gördünüz değil mi.

Adama soruyor Savaş Ay adam sırıtıyor. Üzülmesi gereken yerde sırıtıyor. 3 yaşında yavrunun kolu kesiliyor adamın umurunda değil. 3 koyun teslim edin inan kaybeder. “Şimdi tıpış tıpış sandığa gidip bu adaya oy vereceksiniz” diyor.

Kendi seçmenini adete koyun yerine koyuyor. MHP, CHP ve diğer partilerin seçmenleri koyun olmadıklarını gösterecekler. Bu partilerin yöneticileri çok zor durumdalar. 10 Ağustos’ta kaybederlerse o koltuklarda oturamazlar.  (Bahçeli-Kılıçdaroğlu)

MHP genel başkanı velev ki “Erdoğan cumhurbaşkanı seçilirse görüşmeyeceğiz” dedi. Şimdiden seçimin sonucu kabul etmiş durumda

CHP ne diyordu. Eşi başörtülü bir cumhurbaşkanının resepsiyonuna gitmeyiz diyordu. Sayın Gül cumhurbaşkanı oldu, tıpış tıpış gittiler. Aynı masada gelip oturdular. Bunlarda yalan çok. 12 Haziran seçimlerini ardından “Meclis’e gelmeyeceğiz” dediler. Ne oldu. Tıpış tıpış geldiler. ”Yemin etmeyeceğiz” dediler. Tıpış tıpış ettiler. MHP genel başkanı da eğer o koltukta oturursa tıpış tıpış görüşecek.

Karşımda iki tane aday var. Bunlar bu ülkeye ne emek vermişler. 230 milyar dolardan milli geliri aldık 820 milyar dolara çıkardık.

Bunlar IMF'ye borçlandılar, biz geldik borcu sıfırladılar. 5 milyar dolar IMF'ye borç verdik.

FİLİSTİN

Dünyada bir lider 'İsrail savunma hakkını kullanıyor' diyor. Bu nasıl savunma ki ölenlerin hepsi Filistinli.

Yeni bir Haçlı ittifakıyla karşı karşıyayız.

Ben Batı'ya sesleniyorum bu doğru bir yaklaşım değil.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku