Gündem:
FENERBAHÇE OTOBÜSÜNE SİLAHLI SALDIRI
FENERBAHÇE OTOBÜSÜNE SİLAHLI SALDIRI

Olay yerinden alınan ilk bilgilere göre tabancayla yapılan saldırı sonrasında Fenerbahçe'yi taşıyan otobüsün şoförü yaralandı. Otobüsü durdurmayı başaran şoför, hemen hastaneye kaldırıldı. Saldırının ardından polis karayolunu ulaşıma kapattı. Takım otobüsü durmuş durumda...

Emniyet yetkilerinin ifadesine göre saldırı, pompalı tüfekle gerçekleştirildi.

'Şöförün ağzından burnundan kan geliyordu'

Fenerbahçe idari menajeri Hasan Çetinkaya'dan flaş açıklama.

Hasan Çetinkaya olay anını kısaca anlattı;

"Herkes mutlu şekilde stattan çıkıp ilerlerken büyük bir gürültüyle sol taraftan cam patladı. Güvenlik arkadaşımıza kemaraman arkadaşımıza cam parçaları isabet etti. Biz otobüsü durdurduk. Şoför vuruldu. Serdar Kılıç frene bastı. Otobüsü durdurdu. Hemen doktorumuz kendisine müdahale etti. inanılmaz bir kan akıyordu. Ağzından burnundan kan geliyor. Hemen polis aracıyla hastaneye götürdüler. Allah yardımcısı olsun. Böyle bir rezalet olamaz. Nerelerde maç yaptık, yurtdışında en zorlu şartlarda maç yaptık. Şoktayım."

Fenerbahçe Güvenlik Şefi Serdar Kılıç da yaptığı açıklamada, şoförün vurulma anını görür görmez frene bastığını eğer bunu yapmasaydı otobüsün viyadükten şarampole doğru uçacağını söyledi.

Özellikle burun bölgesinden ciddi yara alan ve kan fışkıran şoför, direksiyon kontrolünü kaybetmek üzere iken, otobüsün içinde bulunan Fenerbahçe Kulübü'nün güvenlik görevlileri hemen direksiyona tutarak otobüsün yoldan çıkmasını önledi. Bu sırada otobüsün bir köprünün üzerinden geçmekte olduğu, dolayısıyla yapılan bu müdahalenin otobüsün köprüden uçmasını önlediği öğrenildi. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku