Gündem:
FİLENİN SULTANLARI AVRUPA ŞAMPİYONU
FİLENİN SULTANLARI AVRUPA ŞAMPİYONU

A Milli Bayan Voleybol Takımı'mız, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye A Milli Bayan Voleybol Takımı, 2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi finali rövanşında Almanya'yı 3-1 yenerek, şampiyon oldu. Sultanlar, nöylece 2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez altın madalyanın sahibi oldu.

Almanya'nın Rüsselsheim kentindeki Gross Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Türkiye, 25-19, 25-23, 20-25 ve 25-20'lik setlerle 3-1 galip tamamladı ve 2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.

SULTANLAR BİR İLKİ BAŞARDI

Finalin Bursa'da oynanan ilk maçını da 3-1 kazanan Türkiye, böylece 2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez altın madalya kazandı.

BAKAN KILIÇ'TAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, CEV Avrupa Ligi'nde şampiyon olması dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç, mesajında şunları kaydetti:

"A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, CEV Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşması, ülkemizin sporu adına büyük bir mutluluk ve onur kaynağı oldu, 77 milyonun göğsünü kabarttı. Şampiyonluğa uzanan bu yolda, sonuna kadar mücadele eden sporcularımızı tüm kalbimle tebrik ederim. Ayrıca, başta teknik ve idari kadro olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkese milletimiz adına da teşekkür ederim."



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku