Gündem:
FRAK SORUSUNA ERDOĞAN'CA CEVAP
FRAK SORUSUNA ERDOĞAN'CA CEVAP

Erdoğan: "Frak bizim geleneğimizde yok"

Adana mitinginden dönüşü sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçilirse frak giyip giymeyeceği sorusuna yanıt verdi.

Star'a konuşan Erdoğan, "Cumhurbaşkanı seçilirseniz frak giyecek misiniz" sorusuna, "Allah nasip eder, o günleri görürsek, onu da göreceksiniz. Bizim geleneğimizde yok o, başkalarının geleneğinde var. Bunun bize kazandıracağı hiçbir şey yok. Beni 11,5 yıllık Başbakanlığım süresince gördünüz. Beni hiç o şekilde gördünüz mü? Şekle takılan biri değilim elbet, o ayrı mesele. Olması gerekeni, olması gereken zamanda uygularım. Benim karakterim de böyle" diye yanıt verdi.

Başbakanın bu yanıtı kendisini yakından tanıyanları hiç şaşırtmadı. 
Bilindiği üzere Başbakan hiçbir şey için çok kesin konuşmuyor ve ne kadar kesin konuşmuş olsa dahi, ifade ettiğinin tam tersi bir tavır sergileyebiliyor. Bu nedenle de izleyenlerin aklına hemen 'ne şiş yansın ne kebap" özdeyişini getirmiş oldu.

GÜL İLK KEZ 2011'DE GİYMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2011'de İngiltere'yi ziyareti sırasında ilk kez frak gitmişti.


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
oğuz uyan 10 yıl önce

zaten sizin geleneğinizde demokrasi falan da yok!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku