Gündem:
FUAT AVNİ'DEN BOMBA İDDİA
FUAT AVNİ'DEN BOMBA İDDİA

Fuat Avni'den bir bomba iddia daha: Eroin bağımlısı bir çocuk buldular ve...

Bugüne kadar yazdıkları doğru çıkan twitter fenomeni @fuatavni çarpıcı bir iddiada bulundu: "Başbakan Erdoğan'a çakma suikast düzenlenecek"

Bugüne kadar yazdıkları doğrı çıkan Twitter fenomeni @fuatavni, devlet aklını 'Paralel yapı'ya inandırmak ve cepheyi genişletmek için Başbakan Erdoğan'a çakma suikast düzenleneceğini iddia etti. @fuatavni çakma suikast için uyuşturucu bağımlısı birinin bulunduğunu da ileri sürdü.

Yapılacak çakma suikastin cemaatin üzerine yıkılacağını yazan @fuatavni "Karıncayı bile incitmemiş bir Cemaati 'Süikaste teşebbüs ettiler' diye lanse etmek için çok çaresiz olmalılar ve evet çaresizler" ifadesini kullandı.

İşte @fuatavni hesabının kapatılmasının ardından açtığı @fuatavnifuat isimli yedek hesabından paylaştığı o twitler:

@fuatavnifuat : 1. BB, Devlet-Cemaat savaşı başlatmayı planladı. Ama devlet aklı buna itibar etmedi. Hatta bakanlar, vekiller bile BB'nin tezine inanmıyor.

@fuatavnifuat : 2. BB, bütün kritik zirvelerde 'Paralel Yapı'yla mücadeleyi gündem yapsa da istediğini alamamın çaresizliğiyle kıvranıyor.

@fuatavnifuat : 3. Yeni bir plan devreye sokuluyor. Amaç devlet aklını 'Paralel Yapı'ya inandırmak ve cepheyi genişletmek. BB'ye çakma suikast tezgahlanıyor

@fuatavnifuat : 4. MİT içindeki bir kısım karanlık adamlar planı uygulamaya başladı. Uyuşturucu bağımlısı biri bulundu. Onu, çakma süikaste hazırlıyorlar.

@fuatavnifuat : 5. Karıncayı bile incitmemiş bir Cemaati 'Süikaste teşebbüs ettiler' diye lanse etmek için çok çaresiz olmalılar ve evet çaresizler.
 



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku