Gündem:
GAZETECİLERE BASIN KULÜBÜ SÖZÜ


GAZETECİLERE BASIN KULÜBÜ SÖZÜ

Uluslararası Akreditasyon Merkezi (ULAK) Genel Başkanı Fatih Sinan YılmazAtaşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayarak, adaylık sürecini başlattı. Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında gazetecilere yönelik vaatleri ile ön plana çıktı.

Gazetecilerin sosyal güvenlik haklarını güvence altına almayı, emeklilik haklarını kazandırmayı ve en önemliside basın kulübü kuracağını taahhüt eden Yılmaz, ayrıca Ataşehir’de oluşturacakları yönetimle şeffaflığı ön planda tutacaklarını, belediyenin rüşvet ve yolsuzlukla anılmayacağının sözünü verdi.

Yılmaz konuşmasında sadece gazetecilere değil, Ataşehir sakinlerine yönelik de önemli vaatlerde bulundu. “Herkesi bağrımıza basacağız, kapımız herkese açık olacak” diyerek toplumsal birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Ayrıca, mevcut belediye başkanın 15 yıllık yol arkadaşlarının da aday adayı olduğuna dikkat çekerek, "Gemi artık su aldı, kaçmak zorunda kaldılar" dedi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku