Gündem:
GENELKURMAY BAŞKANI MARDİN'DE
GENELKURMAY BAŞKANI MARDİN'DE

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki komutanlar Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ı makamında ziyaret etti.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kara Kuvvetler Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Hudidi, 7’nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz ve 70’nci Mekanize Tugayı Komutanı Tuğgeneral Lokman Ali Yılmaz ile birlikte Vali Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Vali Ömer Faruk Koçak tarafından valilik önünde karşılanan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, ziyaretin anısına valilik şeref defterini imzaladı. Vali Koçak ile makam odasında bir süre görüşen Genelkurmay Başkanı Akar daha sonra Valilikten ayrıldı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku