Gündem:
'GEREKMEDİKÇE EVLERDEN ÇIKMAYIN'

"GEREKMEDİKÇE EVLERDEN ÇIKMAYIN"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın corona virüsü salgını kapsamında 20 Mart'taki son verileri paylaşması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan bir ses mesajı yayınladı. Erdoğan, vatandaşlara zorunlu olmadıkça evlerden çıkılmaması gerektiği uyarısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’deki corona salgınında toplam 9 kişinin hayatını kaybetmesi ve 670 vakanın açıklanmasının ardından bir sesli mesaj paylaşımında bulundu.

Erdoğan, paylaşımında corona virüsü ile amansız bir mücadele verildiğini belirterek gece gündüz çalışıldığını vurguladı. Erdoğan ayrıca “Virüs en fazla yaşlı ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımıza bulaşıyor” uyarısını yaptı.

Hijyen kurallarına dikkat edilmesi çağrısında bulunan Erdoğan, sosyal mesafeyi artırmak ve zorunda olmadıkça evden dışarı çıkmama konularında uyarılarını yineledi.

Erdoğan ibadetlerin evde yapılmasına özen gösterilmesini isteyerek vatandaşlara “Zor günleri atlatacağız” mesajı verdi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MECLİS'te İSRAİL GERİLİMİ
Türkiye’nin İsrail’le olan ticari ilişkileri TBMM’de tartışma yarattı. CHP’nin bu konudaki Meclis...

Haberi Oku