Gündem:
GEZİ GÖZALTILARINDA YENİ GELİŞME
GEZİ GÖZALTILARINDA YENİ GELİŞME

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 62 kişi, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Ankara'da ise 118 kişi serbest bırakıldı.

Gezi Parkı olaylarının birinci yılı nedeniyle çıkan olaylarda İstanbul genelinde 154 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlardan 92’si dün emniyetten serbest bırakılmıştı. İşlemleri tamamlanan 62 kişi ise bugün Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

118 kişi serbest bırakıldı

Gezi Parkı olaylarının birinci yılı nedeniyle başkentte düzenlenen izinsiz gösterilerde gözaltına alınan 118 kişinin, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, önceki gün başkentte Gezi Parkı olaylarının birinci yılı nedeniyle yapılan izinsiz gösterilerde polisin uyarılarını dikkate almayan eylemcilerin polise, taş, bilye, havai fişek ile karşılık vermesi üzerine 77 kişi gözaltına alındı. Dün de benzer izinsiz gösterilerde 41 kişi gözaltına alınırken, bu kişilerin Ankara Emniyet Müdürlüğünde ifadelerine başvuruldu.


Gözaltına alınan toplam 118 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. - 


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku