Gündem:
GÖLDE KÜLÇE ALTIN BULUNDU

GÖLDE KÜLÇE ALTIN BULUNDU

500 gram ağırlığıda, 6.5 santimetre uzunluğunda olan ve değeri 16.000 Euro olarak hesaplanan külçe altının eski olduğu, üzerindeki işaretlerin ve damgaların okunamaz durumda bulunduğu görüldü.


İKİ METREYE DALIP ÇIKARDI


Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’nden Königsee yakınlarına tatile giden genç kızın, daha sonra bir arkadaşıyla birlikte, bulduğu altına polise teslim ettiği belirtildi. Genç kızın, yüzerken yaklaşık 2 metre derinlikte parlayan bir cisim gördüğü ve dalıp çıkardığı belirtildi.

Nazi altınları için daha önce bir çok gölde arama yapılmıştı. Daha önce anlatılan bir çok efsanedeki gibi Bavyera’da yer alan bu gölün de, nazi altınlarının saklandığı ya da suyun altına gömüldüğü yerlerden biri olabileceği belirtiliyor.





SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku