Gündem:
HAKKARİ'den KÖTÜ HABER

HAKKARİ'den KÖTÜ HABER

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki bir üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda iki askerin şehit olduğunu açıkladı. Bakanlık, bölgede tespit edilen hedeflerin yoğun şekilde ateş altına alındığını duyurdu.

MSB’nin açıklaması şu şekilde:

* Çukurca / Hakkâri'de 20 Temmuz 2020 tarihinde bir üs bölgemize teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı neticesinde iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

* Bölgede tespit edilen hedefler derhal ATAK helikopterlerimiz, SİHA'larımız ve ateş destek vasıtalarımız ile yoğun şekilde ateş altına alınmıştır.

* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

KARAMAN’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Üs bölgesine teröristlerce yapılan saldırıda Sözleşmeli Piyade Er Mustafa Ahmet Demir şehit oldu. Karaman’ın Başyayla ilçesine bağlı Bozyaka köyünde oturan annesi Şengül ve babası Mustafa Demir’e acı haber, askeri yetkililer tarafından verildi.

Eve Türk bayrağı asılırken, haberi alan şehit yakınları da eve akın etti. Nişanlı olan şehit Demir’in, 5 Ağustos günü düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Şehit Demir’in, yarın Bozyaka köyünde defnedilmesi bekleniyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku