Gündem:
HAVALAR ISINIYOR

HAVALAR ISINIYOR

Meteoroloji haftalık hava durumu tahmin raporunu yayımladı.

Sosyal medya hesabından yapılan haritalı açıklamada, “(27 Mart – 2 Nisan 2022) Genellikle mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, ülkemiz genelinde artmaya devam edeceği ve batı kesimlerden başlayarak mevsim normalleri civarına Çarşamba gününden itibaren kuzeybatı kesimlerde başlayarak yer yer mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor” denildi.

DOĞU BÖLGELERDE ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT!

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu bölge genelinde yüksek kar örtüsünün olduğu eğimi dik yamaçlarda çığ riski tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

FIRTINA UYARISI

Orta Karadeniz’de rüzgarın yarın (27.03.2022 Pazar) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, aynı gün (Pazar) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku