Gündem:
HAYRET! 5'i DIŞINDA EGELİ MİLLETVEKİLLERİ DE KILIÇDAROĞLU'NA BAYILIYORMUŞ!
HAYRET! 5'i DIŞINDA EGELİ MİLLETVEKİLLERİ DE KILIÇDAROĞLU'NA BAYILIYORMUŞ!

CHP Ege Bölgesi Milletvekilleri partinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenledikleri basın toplantısıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na desteklerini kamuoyuyla paylaştılar. Destekleyenler arasında Genel Başkan adayı Mustafa Balbay'ın Silivri'deki eski koğuş arkadaşı Tuncay Özkan da var.

Tuncay Özkan'la Mustafa Balbay'ın yollarını CHP kurultayı ayırdı 



Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ege Bölgesi illerindeki milletvekilleri, partinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenledikleri basın toplantısıyla Kılıçdaroğlu'na desteklerini ve kurultay sürecinin olağan takvime göre işlemesi gerektiğini içeren bir bildiriyi kamuoyuyla paylaştılar.

24 İMZA

Bildirinin altında, İzmir Milletvekilleri Selin Sayek Böke, Tuncay Özkan, Özcan Purçu, Musa Çam, Tacettin Bayır, Ali Yiğit, Murat Bakan, Zeynep Altıok, Zekeriya Temizel, Aytun Çıray, Atilla Sertel, Kamil Okyay Sındır, Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Mehmet Tüm, Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı, Kazım Arslan,Manisa milletvekilleri Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer, Uşak Milletvekilleri Özkan Yalım, Muğla milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Süha Saldan, Nurettin Demir imza attı.

ADAY OLAN BALBAY VE 4 VEKİL İMZA ATMADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı Ege'deki CHP'li toplam 30 vekilden Kılıçdaroğlu dışında 5'inin ismi bildirgede yer almadı. Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan, 

İzmir Milletvekili Mustafa Balbay,
Aydın Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan,
Aydın Milletvekili Metin Ülkü Baydar,
Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, bildirgeye imza atmadılar.

İMZA ATAN VEKİLLER BİLDİRGE OKUDULAR

Vekiller adına bildirgeyi İzmir Milletvekili Tacettin Bayır okudu.




Bildirgede şu ifadeler yer aldı;


"Halkımız son vekil seçimlerinde bunalım kaos çekincesiyle 6 ay önce cezalandırdığı AKP'yi 1 Kasım'da iktidar yaptı. Karşısına da ana muhalefet olarak partimizi koydu. Diğer partiler önemli kayıplar yaşadı, partimiz az da olsa oyunu arttırarak yerini korudu. AKP'nin ülke için hayati önemi olan iç ve dış sorunlar karşısında yanlış politikalarına en güçlü direnç noktası CHP olacaktır. Bizlere düşen bu direnç kalesini yıpratmadan güçlendirerek korumaktır. Seçimlerin hemen ardından daha birinci gün başlayan Genel Başkan değişiklik isteklerini gereksiz buluyoruz. Bu anlamda devam eden kongreler süreci tamamlanmalıdır. Partimizin kurultay delegeleri hangi dönemde seçildiklerine bakılmaksızın gereğini yapacaklardır. Önümüzdeki dönem bize düşen yılmadan bıkmadan doğruları halka anlatmaktır. Önümüzdeki olağan kurultayda varsa eksik kalmış politikaları gözden geçirerek belirlemek bu görevi yapacak ve örgütü canlı tutacak, daha dinamik genel merkez kadrolarını belirlemek olacaktır. Bizler Ege Bölgesi Milletvekilleri Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğumuzu partililerimize ve kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz."

HAKVERDİ DE "KILIÇDAROĞLU" DEDİ

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi de sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na destek verdi. "Daha güzel bir ülke ve iktidarda bir Cumhuriyet Halk Partisi inancıyla Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayım.." diyen Hakverdi şu fotoğrafı paylaştı:





ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku