Gündem:
HIRSIZ BAŞBAKAN=3 MİLYON 900 BİN SONUÇ
HIRSIZ BAŞBAKAN=3 MİLYON 900 BİN SONUÇ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına aday olması vardı. 

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olamayacağını belirterek, maddeler sıraladı. "Kin ve öfkeyi dil olarak kullanan, medet uman, gençlere seslenirken, kininizi unutmayın diye öğütleyen birisinden cumhurbaşkanı adayı olamaz. Kadın-erkek eşitliğine inanmayandan cumhurbaşkanı adayı olamaz. Yalan makinesinden aday olmaz" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "En son yalanı; bir konuşma yaptı... 'Gezi olaylarında bazı polisler gerçek mermi ile öldürüldü...' Bir vakil arkadaşımız da soru önergesi verdi. Efkan Ala'nın verdiği cevap "Herhangi bir ölüm söz konusu değil..." Bu kadar yalancıyı hiç görmedim" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Bekir Bozdağ'ın çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu için yaptığı adını Google'dan öğrendik açıklamasını da hedef alarak, "Google'da 'yalancı başbakan' yazdığınız zaman 450 bin Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor. 'Hırsız başbakan' yazdığınız zaman 3 milyon 900 bin sonuç çıkıyor. Ekmeleddin İhsanoğlu yazdığınız zaman sadece bilim adamı çıkıyor" sözleriyle yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından satırbaşları şöyle:

- Vatandaşına tokat atan, derdini anlatmak isteyen çiftçiye 'ananı da al git' diyen birisinden cumhurbaşkanı olamaz. Rezil oluruz dünyada...

- Kin ve öfkeyi dil olarak kullanan, medet uman, gençlere seslenirken, kininizi unutmayın diye öğütleyen birisinden cumhurbaşkanı adayı olamaz.

- Hukukun üstünlüğüne inanmayan birisinden cumhurbaşkanı adayı olamaz. Adalete inanmıyorsanız, siz zaten cumhurbaşkanı adayı olamazsınız. Bunlar olduğu taktirde sorun yaşanır.

- Kadın-erkek eşitliğine inanmayandan cumhurbaşkanı adayı olamaz. Yalan makinesinden aday olmaz...

"ERDOĞAN'IN EN SON YALANI..."

- İnsanları birbirine düşürmek için "Kabataş'ta bir bacımıza, 150 kişi birden saldırdı" diyorsanız, böyle bir adamdan cumhurbaşkanı adayı olamaz. Videosunu yayınlayacağız demişti; 53 cuma geçti! Ortaya bir şey yok.

- En son yalanı; bir konuşma yaptı... "Gezi olaylarında bazı polisler gerçek mermi ile öldürüldü..." Bir vakil arkadaşımız da soru önergesi verdi. Efkan Ala'nın verdiği cevap "Herhangi bir ölüm söz konusu değil..." Bu kadar yalancıyı hiç görmedim...

- Geçmişi şaibeli birisinden cumhurbaşkanı adayı olmaz arkadaşlar...

GOOGLE'DA 'HIRSIZ BAŞBAKAN' YAZDIĞINIZ ZAMAN...

- Google'da 'yalancı başbakan' yazdığınız zaman 450 bin Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor. 'Hırsız başbakan' yazdığınız zaman 3 milyon 900 bin sonuç çıkıyor. Ekmeleddin İhsanoğlu yazdığınız zaman sadece bilim adamı çıkıyor. 'Tanınmamış' diyor, Allah kimseye böyle bir şöhret nasip etmesin.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku