Gündem:
HOROZ DÖVÜŞTÜRENLERE CEZA

HOROZ DÖVÜŞTÜRENLERE CEZA

Kırıkkale'de dernek binasında horoz dövüştürdükleri ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri belirlenen 69 şüpheliye 431 bin 250 lira ceza uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Eski Sanayi Sitesi'nde bir dernekte horoz dövüştürüldüğü bilgisini alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ve İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, tespit edilen adrese operasyon düzenledi. Özel olarak hazırlanan alanda horoz dövüştüren kişiler suçüstü yakalandı. Şüphelilerin ekiplere mukavemet göstermesi üzerine, polis dernektekilere biber gazıyla müdahale etti.

Söz konusu alanda bulunan 69 kişiye kısıtlama kurallarını ihlal etmekten toplam 431 bin 250 lira ceza kesildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edilen 20 horozun sahiplerine de ayrıca idari para cezası uygulandı.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku