Gündem:
HÜSEYİN AYGÜN APO'ya DA GÜL'e DE KÖPÜRDÜ
HÜSEYİN AYGÜN APO MEKTUBUNA VERDİ VERİŞTİRDİ

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Abdullah Öcalan’ın mektubuna ilişkin, “Best Of Öcalan-2014’ adlı mektupta, ne Gezi, ne Ali İsmail, ne de 15’inde bir fidan Berkin Elvan umurunda, ne yargının rafa kalkması, ne internet yasakları, ne de meydanlarda gazlananlar önemli, varsa yoksa müzakere, MİT, Erdoğan...” ifadelerini kullandı.

Aygün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İmralı Zindanı adresinden elden gönderilen, Diyarbakır’da Sırrı Süreyya’nın mutlu ve mağrur bir şekilde okuduğu ‘Best Of Öcalan-2014’ adlı mektupta, ‘Darbelerle mi, demokrasiyle mi yola devam edeceğiz? Ağırdan alsa da hükümet barış arayışında kararlıdır, komplolarla başa çıkmak sorumluluğumuzdur’denmiş” derken eleştirilerde önemli eleştirilerde bulundu.

CHP’li Vekil ayrıca, Cumhurbaşkanı Gül’e de sert bir eleştiri yönelterek şöyle dedi:

“Abdullah Gül Twitter yasağını eleştirmiş, internette sansür yasasını onaylayan o değilmiş gibi. En kandırıkçı yine ve her zamanki gibi Gül.”



ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku