Gündem:
İNCE'nin ARDINDAN İLK YORUM 

İNCE'nin ARDINDAN İLK YORUM 

Faik Öztrak, "Hiçbir partili kumpasa su taşımamalı" dedi. CNN TÜRK muhabiri Ünal Kaya’nın görüştüğü Kılıçdaroğlu'na yakın isimler İnce’nin açıklamalarını eleştirdi.

"Külliye'ye giden CHP’li" yalan haberiyle kendisine çamur atıldığını söyleyen Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi’nde bulunan bir grubu hedefine aldı, "çete" olarak adlandırdı.

İnce'nin açıklamalarının ardından CHP Genel Merkez'inden ilk yorum parti sözcüsü Faik Öztrak'tan geldi. Öztrak, "kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz" dedi.

CNN TÜRK'ün edindiği bilgiye göre CHP Genel Merkez yöneticileri İnce’nin açıklamalarını Satır Satır takip etti. Kılıçdaroğlu'nun kurmayları, İnce’nin açıklamasını CNN TÜRK'e değerlendirirken "sayın ince bundan kendine bir pay çıkarmaya çalışıyor" dedi.

Kaynaklar, İnce’nin "doğrudan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak konuştuğu" görüşünü dile getirdi. "sürekli kurultay vurgusu yaptı. Hatta bahsettiği çeteye yönelik kurultayda detaylı bir konuşma yapacağını söyledi. Yani aday olacak, bu artık netleşti" ifadeleri kullanıldı.

Kurmayları, Kılıçdaroğlu'nun, "Külliye'ye giden ince" demediğini, sadece "bir isim gittiyse şaşırmam" ifadelerini kullandığını söyledi.
Bu sözlerle Kılıçdaroğlu'nun "parti üzerindeki operasyona işaret ettiğini belirten kaynaklar, "operasyon kesinlikle külliye kaynaklı" iddiasını yineledi. İnce'nin sözlerine MYK toplantısının ardından yanıt verilmesi, Talat Atilla’ya da bilgi aldığı CHP’liyi açıklaması çağrısı yapılacak.

Öte yandan kılıçdaroğlu'na yakın isimler, Atilla'nın ortaya attığı "Kılıçdaroğlu'ndan doğrulattım" iddiasına ilişkin de konuştu.

CNN TÜRK'ün bilgi aldığı kurmaylar, "Kılıçdaroğlu'nun Talat Atilla ile konuşmadığını vurguladı "hatta uzun yıllardır hiç görüşmediler" diyerek teyit alındığı iddiasını da yalanladı. Kaynaklar, "hiçbir CHP'linin külliye'ye giren aracın plakalarını, saat detaylarını bilmesi mümkün değil, biliyorsa o kişiye şüphe ile bakılır" diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku