Gündem:
İSLAM ÂLEMİ AYAĞA KALKAR
İSLAM ÂLEMİNİ AYAĞA KALDIRACAK İDDİA
IŞİD Kabe'yi mi vuracak

IŞİD, Suudi Arabistan'a saldırarak fethetmeleri durumunda, Allah yerine Kabe'ye tapılan Allah'ın evini tahrip edeceklerini duyurdu.

Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü, el-Anbar şehrinin çöllerinden geçerek Suudi Arabistan'ın "Arur" şehrini kontrolleri altına alarak Allah'ın evini tahrip etme kararı aldı.


Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) grubu üyelerinden birisi Mekke'de bulunan Allah'ın evini tahrip etmek tehdidinde bulunarak şöyle dedi: "Allah'ın izniyle Şeyhimiz el-Bağdadi önderliğinde Mekke taşlara ibadet edenleri (Hacıları) öldürecek ve Allah'ın yerine ibadet edilen Kabe'yi de yıkacağız!"

TWİTTER'DA TEHDİT YAĞDIRDI


"Ebu Turab el-Mukaddesi" adlı terörist Twitter hesabından bir mekanın Allah için ibadet edilemeyeceği açıklamasını yayınlayarak şunları söyledi: İnsanlar taşlara dokunmak için Mekke'ye gidiyorlar, Allah için değil.

Yayınlanan mesajın devamında, "Allah'a yemin olsun eğer Suudi Arabistan'ı fethedersek Allah'tan başkasına ibadet edildiği için Kâbe'yi yıkacağız."



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku