Gündem:
İSRAİL'den BİR KATLİAM DAHA YAPTI

İSRAİL’den BİR KATLİAM DAHA YAPTI

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi Genel Müdürü İsmail es-Sevabite, "İsrail'in Gazze'nin merkezinde 9 ayrı saldırıyla yaptığı katliamda 44 kişi şehit olurken, 80 kişi de yaralandı" dedi.

Saldırılarda Nuseyrat Mülteci Kampı ile Deyr el-Belah ve Ez-Zevayide bölgelerinin hedef alındığını aktaran Sevabite, "Soykırım savaşının başlangıcından bu yana Filistin halkına karşı yürütülen katliamlarda İsrail'in yanı sıra ABD ve uluslararası toplumun da sorumlu olduğunu" vurguladı.
Sevabite, Filistinli siviller, çocuklar ve kadınların hayatının kurtarılması için acilen savaşın durdurulması çağrısında bulundu.

GAZZE'DE 28 BİNDEN FAZLA KİŞİ ÖLDÜ

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 12 bin 660’ı çocuk, 8 bin 570’i kadın olmak üzere 28 bin 858 Filistinli öldürüldü, 68 bin 677 kişi yaralandı.
Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku