Gündem:
İSTANBUL'DA NARKOTİK OPERASYONLARI

İSTANBUL'DA NARKOTİK OPERASYONLARI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Avcılar ve Atatürk Havalimanı'nda yaptıkları 2 ayrı operasyonda 3 kilo 968,15 gram kokain ile 43 kilo 550 gram gat otu ele geçirildi.

SÜT KUTULARI İÇİNDE 3 KİLO 968,15 GRAM KOKAİN

Polis ekiplerinin pazartesi günü Avcılar'da bir adrese baskın düzenledi. Polis ekiplerinin baskın yaptığı adreste bulunan T.H.P.(46) ile Dominik Cumhuriyeti vatandaşı A.R.B.M.(33) ve J.D.L.R.B.S.(33) yakalandı. Adreste arama yapan Narkotik ekipleri süt kutuları içerisine gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 600 bin lira olan 3 kilo 968,15 gram kokain ile 1 adet hassas terazi ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA 43 KİLO 550 GRAM GAT OTU

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bugün Atatürk Havalimanı'nda yaptığı başka operasyonda ise Etiyopia'nın Addis Ababa şehrinden İstanbul'a gelen ve aktarmalı olarak Almanya'nın Frankfurt şehrine gidecek olan bir yolcunun davranışlarından şüphelendi. Narkotik ekipleri, 40 yaşındaki Yunanistan uyruklu N.O.D.S.O.O.S.O.'yu durdurarak üzerinde ve valizlerinde arama yaptı. Polis ekipleri N.O.D.S.O.O.S.O.'nun 2 valizinde 43 kilo 550 gram gat otu buldu. Polis ekipleri N.O.D.S.O.O.S.O.'yu gözaltına alarak Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirdi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

"DAHA  GÜÇLÜ YANIT VERİRİZ"
İran, İsrail'in muhtemel saldırısına "daha güçlü" ve "daha kapsamlı" yanıt...

Haberi Oku