Gündem:
İSTANBUL'dan KAÇTI, AĞRI'da YAKALANDI...

İSTANBUL'dan KAÇTI, AĞRI'da YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11 Mart'ta Eyüpsultan ilçesi Rami Cuma Mahallesi Reşadiye Caddesi'ndeki bir banka şubesine gelen yüzü maskeli bir kişinin bıçaklamak ve gaz sıkmak suretiyle güvenlik görevlisi E.T.'yi (35) etkisiz hale getirerek kasada bulunan yaklaşık 90 bin parayı alarak kaçması üzerine çalışma başlattı.

Yapılan inceleme neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.A.'nin (34) olay sonrası hava yoluyla Erzurum'a, daha sonra buradan da kara yoluyla Ağrı'ya gittiği belirlendi.

İstanbul Emniyeti ekiplerinin Ağrı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleriyle koordineli şekilde yürüttükleri çalışma sonucunda şüpheli, Ağrı'da bir spor salonunda gözaltına alındı. Şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından İstanbul'a getirildi.

Zanlının ikametinde yapılan aramada; 2 bin avro ve 3 bin 600 lira ele geçirilirken, yağmadan elde ettiği parayla borçlarını ödediği tespit edildi.

Şüpheli M.A. emniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilecek.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku