Gündem:
İSTANBUL TABİP ODASI SEÇİMİ
İSTANBUL TABİP ODASI SEÇİMİ

DEMOKRATİK KATILIM GRUBU'NUN ZAFERİ


İstanbul Tabip Odası'nın 27 Nisan 2014, Pazar günü gerçekleştirilen seçimleri sonuçlandı. 4600 Hekimin oy kullandığı seçimleri  % 71 gibi yüksek bir oran ile, 3.250 oy alan ve 'GEZİ RUHU'nu ön plana çıkaran DEMOKRATİK KATILIM GRUBU kazandı...,

Seçim sonrası İstanbul Tabip Odası internet sitesinden bir mesaj yayımlandı.

Kazanan grubu tebrik ederek başarılar diliyor ve yayımlanan mesajı siz değerli okurlarımızla aynen paylaşıyoruz. 

Sayın Meslektaşımız,

İstanbul Tabip Odası'nın 27 Nisan 2014, Pazar günü gerçekleştirilen seçimleri GEZİ RUHU’nun zaferiyle sonuçlandı.

4.600 Hekimin oy kullandığı seçimleri  3.250 oy alan DEMOKRATİK KATILIM GRUBU kazandı. Özgür Hekimler Platformu 760 oy, Hekimlikte Özlük ve Onur Platformu 575 oy aldı. DEMOKRATİK KATILIM GRUBU %71 oy oranıyla son dönemlerin en yüksek oranına ulaştı.

Hekimlerin haklarının korunması, sağlık hakkının savunusu ve daha demokratik bir ülke için yürütülecek mücadelede hekimlerin katkı ve katılımının önemi büyüktür. Bu nedenle Genel Kurula katılarak görüş, eleştiri ve önerilerini sunan, Pazar günü yapılan seçimlere gelerek oy kullanan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Katılamayan tüm hekimlere ise, Tabip Odasının kapısının tüm hekimlere her zaman açık olduğunu, her türlü katkıyı sunabilecekleri zeminler bulunduğunu hatırlatıyor, Tabip Odası seçimlerine katılarak meslek odalarının yönetiminin belirlenmesinde sorumluluk almalarını bekliyoruz.

İSTANBUL TABİP ODASI


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku