Gündem:
İSTANBUL'DA PATLAMA
İstanbul'da patlama

Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi'nde Mithatpaşa tramvay durağı civarında bir binada patlama meydana geldi. Öte yandan bugün sabaha karşı saat 05:00 sularında Zeytinburnu'nda bir kozmetik deposunda yangın çıktı.

Patlama sonrası ortalık savaş alanına döndü. İlk gelen bilgilere göre 4 kişi yaralandı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

HAMİLE KADIN BALKONDAN ATLADI

Yaralılardan birinin hamile bir kadın olduğu belirtildi.

Patlamanın binanın giriş katında meydana geldiği, üst katlarda oturan 8 aylık hamile bir kadının balkondan atladığı belirtiliyor.

MAHSUR KALANLAR OLDUĞU İDDİASI

Patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.

Patlamanın meydana geldiği imalathanenin içinde mahsur kalanlar olduğu öne sürülüyor.

ARAÇLAR DEVRİLDİ

Patlamanın şiddetiyle bazı araçlar devrildi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ İLE VATANDAŞLAR ARASINDA TARTIŞMA

Patlamanın meydana geldiği binada çalışan yakınlarından haber alamayan vatandaşlar ile güvenlik güçleri arasında zaman zaman gerginlik yaşanıyor.

VALİ MUTLU: TERÖR SALDIRISI DEĞİL

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, patlamanın terör saldırısı olmadığını söyledi.

"BİNADAN ÇIKAN OLMADI"

Görgü tanıklarından Niyazi Küçükpazarcık, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Büyük bir patlama yaşadık. Ambalaj dükkanıydı. İçeride 9-10 kişi çalışıyor. Binadan çıkan kimse olmadı. Bayağı bir alev var. Doğalgaz diyorlar."

"BOMBA PATLAMASI GİBİYDİ"

İlk müdahaleyi 5-6 tane yangın tüpüyle kendisinin yaptığını belirten bir vatandaş,  “Doğalgaz değil bomba patlaması gibiydi. Marketin içerisindeydik. Bir anda büyük bir patlama oldu dışarıya çıktığımızda içerideki eşyalar hala dışarı fırlıyordu.  Hamile bir bayanın da çevredekilerin yardımıyla çıktığını ve yanan bir arabaya patlamasın diye yangın tüpüyle müdahale edildiğini gördüm. İçeride aynı dükkanda 2-3 kişinin olduğunu söylüyorlar. Birinci kattan atlayan hamile bayan dışında binadan çıkan olduğunu görmedik.” ifadelerini kullandı.


Hürriyet Gazetesi
Anahtar Kelimeler
İSTANBULDA PATLAMA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku