Gündem:
KAPKARA SABAH!

KAPKARA SABAH!

Sultanbeyli'de bomba sonrası ateş açıldı çatışma çıktı: "1 polis şehit, 2 terörist öldürüldü"


Sultanbeyli'de saldırı düzenlenen polis merkezinin önünde inceleme yapan polislerin üzerine teröristlerce ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu bir vatandaş kolundan yaralandı. Polis açılan ateşe anında karşılık verdi.

Çatışmada bir polis şehit olurken, iki terörist ölü olarak ele geçirildi. Şort giyen teröristlerden biri öldürülmeden hemen önce ateş açarken görüntülendi.



Sultanbeyli'de gece saatlerinde bomba yüklü araçla saldırının düzenlediği Fatih Polis Merkezi önünde önlem alan güvenlik güçlerine teröristlerce 06.45 sıralarında ateş açıldı. Polisin anında karşılık vermesiyle silahlı çatışma çıktı. Çatışma anları kameralara da saniye saniye yansıdı.


1 POLİS ŞEHİT OLDU

Ekipler, zırhlı araçlarla ara sokaklara girerek teröristleri yakalamak için çalışma başlattı. Çatışmada bir polisin şehit olduğu bildirildi.

BİR TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, BİR TERÖRİST ELİNDE BOMBA PATLAMASI SONUCU ÖLDÜ


Sultanbeyli’de Fatih Polis Merkezi’ne yönelik bombalı saldırının ardından gece başlayan gerginlik sabah saatlerinde de devam etti. Bombalı saldırı düzenlenen polis merkezinde inceleme yapan polislere teröristler silahlarla saldırdı. Çıkan çatışmada sıcak dakikalar yaşandı. Özel harekat polisleri 2 teröristten birini çatışma sırasında öldürdü. Diğeri ise elinde bombanın patlaması sonucu öldü. Polisin sokaklarda aldığı önlemler, özel harekat polislerinin siper almaları ve ateş etmeleri ile çatışma sırasındaki silah sesleri kameralara yansıdı.


İKİ SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Düzenlenen operasyonda polisin üzerine ateş açan iki terörist ölü olarak ele geçirildi.

SULTANBEYLİ SALDIRILARI HALK SAVUNMA BİRLİĞİ ADLI ÖRGÜT TARAFINDAN ÜSTLENİLDİ

Sultanbeyli'de bir polisin şehit olduğu, 3 teröristin öldürüldüğü, 10 kişinin yaralandığı çifte saldırı "Halk Savunma Birliği" adlı bir örgüt adına üstlenildi.

Radikal'in haberine göre; İstanbul Sultanbeyli'de dün gece Fatih Polis Karakolu'na düzenlenen bombalı intihar saldırısıyla başlayan ve bugün olay yeri incelemesi yapan polislere yönelik uzun namlulu silahlarla ateş açılmasıyla devam eden saldırılar, "Halk Savunma Birliği" adlı bir örgüt adına açılan Twitter hesabından atılan mesajlarla üstlenildi.



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku