Gündem:
KEDİCİKLER DE ARINÇ'I TIRMALADI!
KEDİCİKLER DE ARINÇ'I TIRMALADI!

Devlet Bakanı Bülent Arınç’ın dün Uluslararası Hz. Üftâde Sempozyumu'ndaki konuşmasında, “Şimdi de sakalıyla, cübbesiyle ticaret yapanlar da var. İnşallah maşallah deyip duruyorlar kedicikler medicikler bilmem ne diyerek ticaret yapıyorlar" diyerek, Adnan Oktar ve “kedicik”lerini hedef almasına bugün Oktar’ın “kedicik”lerinden çok sert bir basın açıklamasıyla yanıt geldi. “Kedicik”ler yaptıkları açıklamada “Bülent Arınç önceki açıklamalarında gelininin minik etek giymesini, oğlunun evlenmeden önce flört etmesini güzel karşıladığını söylemiştir. Bunu biz de saygıyla karşılıyoruz, ancak Bülent Arınç’ın son üslubu yanlıştır. Bu açıklamasıylabaşı açık olan, dekolte giyen tüm hanımlara, televizyon kanallarında eğlence yayını yapan, mini etek giyen, şarkı söyleyen, dans eden, plajlarda bikini ile denize giren tüm kadınlara namussuzluk iddiasında bulunmaktadır. Bu sözü ile kendi gelinini de itham etmektedir. Kendisi de dekolte hanımlarla birlikte şarkı söylemekte, fasıl yapmaktadır, o zaman kendisi de mi bu kapsama girmektedir? Müslüman hanımların namusu ve hayası hakkında zanda bulunmak haksızlık olur” ifadelerini kullandı.

İşte o açıklamanın tamamı:

1.   Bülent Arınç açıklamasında tüm tarikat ve cemaatleri hedef alan bir üslup kullanmıştır. Kadiriler, Nakşibendiler, Süleymanlılar, Nur talebeleri, Menzil camiası, tüm tarikat ve cemaatler Türkiye’nin çimentosudur. Bu insanları haşa “çamur” olarak nitelemek, Müslümanlar için “yafta takmak” ifadesini kullanmak, bu insanların “ticari amaçla bir arada olduklarını” iddia etmek Türkiye’nin neredeyse dörtte üçünü itham etmektir. Bu AK Partinin iktidar olmasına vesile olan geniş bir kitledir. Kendisi de geçimini, kendini seçen bu insanların verdiği parayla sağlamaktadır.

2.   Bülent Arınç önceki açıklamalarında gelininin minik etek giymesini, oğlunun evlenmeden önce flört etmesini güzel karşıladığını söylemiştir. Bunu biz de saygıyla karşılıyoruz, ancak Bülent Arınç’ın son üslubu yanlıştır. Bu açıklamasıyla başı açık olan, dekolte giyen tüm hanımlara, televizyon kanallarında eğlence yayını yapan, mini etek giyen, şarkı söyleyen, dans eden, plajlarda bikini ile denize giren tüm kadınlara namussuzluk iddiasında bulunmaktadır. Bu sözü ile kendi gelinini de itham etmektedir. Kendisi de dekolte hanımlarla birlikte şarkı söylemekte, fasıl yapmaktadır, o zaman kendisi de mi bu kapsama girmektedir? Müslüman hanımların namusu ve hayası hakkında zanda bulunmak haksızlık olur.

3.   A9 TV’de dekolte giyinen, çarşaflı, başörtülü hanımlar bulunmaktadır. Bu hanımlar modern görünümleriyle Ak Parti hükümetinin tutucu olduğu iddiasında bulunanlara karşı, Türkiye’de özgürlükçü, neşeli bir ortam olduğunu, kadınların da özgür olduğunu ispat etmektedir. Bülent Arınç insanların bu sebeple dinden uzaklaştığını söylemektedir. İnsanları dinden uzaklaştıran, Kuran’da olmayan, Peygamberimiz (sav)’in yaşantısına uymayan ağır, içe kapalı, hurafelerle karışmış bir din anlayışıdır. Modern, dışa dönük, neşeli, sevinçli, kaliteli bir Müslüman modeli sahabe dönemi İslam anlayışıdır ve Kuran’a uygun olan budur.

4.   Zorda kaldığında dağa çıkacağını söyleyen, PKK paçavrasının taşınmasının, PKK liderine Sayın denilmesinin serbest bırakılmasına sevinen Bülent Arınç, A9 TV’nin antikomünist yayınlarını eleştirmektedir. PKK terörüne ve özerklik, federasyon, kanton bölge gibi bölünme amaçlı söylemlere karşı anti Darwinist, anti komünist, anti materyalist A9 TV  yayınları fikri bir settir. Bülent Arınç’ın bölünmeye karşı olan bu yayınlardan rahatsız olması değil, tam tersine bu fikri çalışmalara destek vermesi gereklidir.

5.   Sn Adnan Oktar’ın Darwinizmin ve komünizmin geçersizliğini ortaya koyan akılcı bilimsel somut deliller sayesinde sağın çok güçlü bir fikri zemini olmuştur. Unutmamak gerekir ki, Bülent Arınç’ın seçilmesine vesile olan da bu fikri zemindir.

6.   Bülent Arınç A9 TV yayınlarında inşaAllah ve maşaAllah zikirlerinin kullanılmasını gündeme getirmiştir. Bir Müslümanın “inşaAllah ve maşaAllah” demesi güzel bir zikirdir. Müslümanlar inşaAllah ve maşaAllah diyerek sürekli Allah’ı anar ve Allah’ı yüceltirler. Bülent Bey’in bundan rahatsız olması değil sevinç duyması gerekir.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku