Gündem:
KEMAL DERVİŞ AMERİKA'nın HACİZ MEMURUDUR!
AMERİKA, AKP-CHP SUÇ ORTAKLIĞINI HÜKÜMET YAPMAK İSTİYOR

Vatan Partisi Artvin mitingini gerçekleştirdi. Miting öncesinde Genel Başkan Doğu Perinçek Partisi’nin seçim otobüsünden Artvinlileri selamladı. Mitinge büyük bir coşku hakim oldu. Vatan Partisi Artvin İl Başkanı konuşmasında “Artvin’i madenin değil turizmin kalesi yapacağız” dedi.  Mitinge katılanlardan bir kişi ise dikkatleri çekti. Kazım Koyuncu’nun babası Cavit Koyuncu miting alanındaydı.



Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek konuşmasına “Yiğit, cesur, devrimci Artvinliler, sizleri selamlıyorum” diyerek başladı. Perinçek’in konuşması şöyle:

ARTVİN, HES'LERE KARŞI MÜCADELE, VATAN MÜCADELESİ VERİYOR

Vatanımızın bir serhat kalesindeyiz. Sizlere Yüksekova’dan selamlar getirdik. HES’lere karşı verdiğiniz mücadeleyi, derelerimizi, balıklarımızı, tarlalarımızı, sularımızı korumak için verdiğiniz mücadele büyük bir sevgi yarattı. Artvin Vatan mücadelesi veriyor.

Burada altın madenini açarak tarlalarımızı susuz bırakacaklar. Bunu açıklayamazlar. Burada iki ekonomi çarpışıyor. Toplumun ekonomisiyle özel karcı sistem çarpışıyor. Altın madeni kurup kar edecek ama Artvin’in ormanı gidiyormuş adamın umurunda değil. İşte Vatan Partisi’nin varlık sebebi bu. Özel çıkar sistemi mi olacak halkın çıkarı mı olacak? Sistemin partilerinin ekonomi programına bakın, hepsi özel çıkarı savunuyor. Vatan Partisi özel çıkarcının değil Artvin derelerinin yanında, Artvin’in ağaçlarının yanındadır. Biz Artvinli’nin bu güzel doğada insanca yaşamasını savunuyoruz.


Türkiye artık özel çıkarla devam edemeyecek bir duruma geldi. Ya halkın çıkarı ya da karanlık ve iflas dönemi olacak.

Bu mücadelenizi kutlarken aynı zamanda bu mücadelelerde şehit verdiğimiz öğretmenimiz Metin Lokumcu’yu da saygıyla anıyoruz.

YÜKSEKOVA’YA TÜRK BAYRAĞI GÖTÜRDÜK

Vatan Partisi Yüksekova’ya Türk Bayrağı’nı götüren partidir. Çok acı değil mi? İniyoruz uçaktan ve bir polis memuru diyor ki: Türk bayrağı açacak mısınız? Vatanımızın toprağında Türk bayrağı açmayacağız da Amerikan bayrağı mı açacağız? Vatanımızın bir köşesine Türk Bayrağı dikmek için emniyetten izin almamız gerekiyormuş. Biz Türk Bayrağı açmak için izin almayız. 

Türk bayrağının olduğu yerde haraç toplanmaz. Türkiye’nin Güneydoğu’sunda yollar kesiliyor, dükkanlar yakılıyor, çarşılara eşkıyalar giriyor. Vatan Partisi kesinlikle bu sorunu çözecek. 



HDP’NİN ARKASINDA 
AMERİKA VAR

Vatan Partisi zorba devlete son verecek. PKK’nın yol kesmesine, adam öldürmesine, çarşıları yakmasına kesinlikle son vereceğiz. Türk bayrağını göndere çekemeyen, vatanın bir bölümünü eşkıyaya terk eden Erdoğan yönetimi bitmiştir. 

Kürt yurttaşımız bize güvenlik getirin diyor. Vatan Partisi bu sorunun üzerine üzerine gidiyor. Devletin yaptırım gücünü kullanmaktan korkmayacağız.
Madem silahlı bir terör örgütü vardır, bunun kökünü kazıyacağız. Kürdümüzü kazanacağız. 

Vatan Partisi’nden korktular ve mitingin ardından adayımıza silah dayayıp güya istifa ettiriyorlar. Silahla siyaset yapanları Meclise sokmak için sistem kampanya halinde. Türkiye’nin medya patronları ve Amerika HDP’nin arkasında. HDP PKK’nın yasal koludur. PKK’dan Türkiye için bir şey beklenir mi?

AKP VE CHP TÜRK MİLLETİ’NE KARŞI BİRLEŞTİ

Arkamızda Yugoslavya, Irak, Suriye örnekleri var.

Şimdi bir hükümet tasarısı önümüzde. AKP ve CHP’yi birlikte hükümet yapacaklar. AKP’nin ömrü bitti, onun yerine Kılıçdaroğlu’nu yanına oturtup AKP CHP koalisyonu hazırlıyorlar.

Yeni Anayasa’dan Türk Milleti’ni çıkarmak istiyorlar. Davutoğlu; Anayasa’da Türk Milleti kavramına yer vermeyeceğiz diyor, Kılıçdaroğlu; Türk etnik bir tanım, vatandaşlık kavramını getireceğiz diyor.

Türk Milleti’ni Anayasadan çıkardığımız zaman Türkiye Yugoslovya olur. Yugoslovya parçalanmadan önce millet biz Yugoslavız diyordu, parçalanma sürecinde milletin aklına biz Hırvatız, Karadağlıyız biz Arnavutuz’u soktular. Sonuçta ne oldu; Yugoslovya’da yaşayan yirmi kişiden biri öldü.

Türkiye Türk Milleti kavramını çıkarttığınız zaman tarikatlara, cemaatlere, ırklara bölünür. Bu Amerika tarafından Türkiye’yi parçalamak için planlanan bir Anayasa’dır. AKP CHP ve kucaklarında PKK, Türk Milleti’ne savaş ilan etmiştir. Bu girişim Türk Milleti’nin ayakları altında kalacaktır.

 

ÖZERKLİK KÜRDÜMÜZE 
“BENDEN DEĞİLSİN” DEMEKTİR

Yeni Anayasa’da Güneydoğu’ya özerklik getireceklermiş. Amerika, Avrupa, Türkiye’de özerklik ilan edeceksin diyor. Özerklik demek Kürdümüzü ikinci sınıf vatandaş haline düşürmektir. Sen, benden değilsin demektir. Onu ayırmak, farklılaştırmak, onu öteki yapmaktır. O zaman ona yapılan haksızlıkların zemini de oluşur. AKP ve CHP’nin bu özerklik tasarısının da karşısına dikileceğiz. Bu girişimi bozmak istiyorsak Vatan Partisi’ni Meclis’e sokacağız. 

AMERİKA HACİZ MEMURUNU YOLLADI

Sakın karamsar olmayın. Türkiye’nin önü açılıyor. Tayyip Erdoğanların devri bitti. Onların ekonomisi bitti. Artık çarkı çeviremiyorlar. Borç dilenerek çarkı çeviriyorlardı. Borçlu bir millet yarattılar. İçimizde banka borcu, kredi borcu olmayan yok. Artık bunun devam etme şansı yok.

Türkiye’nin bir yıl içinde 250 milyar dolar sıcak para bulması gerekiyor. Bunu bulma şansı yok, o yüzden Amerika, Kemal Derviş’i yolladı. Haciz memuru olarak geldi. CHP de Kemal Derviş’i başının üzerine oturttu. AKP’yi hükümete getiren, o planların baş rolünde olan Kemal Derviş’ti. Şimdi CHP AKP hükümeti için uğursuz şeytan geldi. Bu onların sonu. Çarkı çeviremedikleri için, borç bulma şansları olmadığı için Tayyip Erdoğan ekonomisi de Kemal Derviş ekonomisi de bitmiştir. Şimdi Türkiye üretim ekonomisine geçecek. Bu bir mecburiyet başka şansımız yok. Bir toplumda üretmek dışında çıkış yolu yoktur. 

TÜRKİYE’NİN ALINTERİ 
VURGUNCUYA GİTMEYECEK

Vatan Partisi’nin üretim ekonomisi geliyor. Bunların kambur ilan ettiği çiftçiyi yeniden milletin efendisi yapacağız. Çiftçimize bu dereler senin, bu ırmaklar senin, üret arkadaş” diyeceğiz. Ona ucuz kredi vereceğiz. Ekip biçmesi, traktörüne mazot koyması için çiftçimizi destekleyeceğiz. Kaynağı da açıklıyorum:

İstanbul Borsası’ndan bir yılda kazanılan para 300 milyar dolar. Bu kazançtan tek kuruş vergi alınmıyor. Buna %20 vergi koysanız 60 milyar dolar ile Türkiye’yi kalkındırırsınız. Borsa vurguncusuna giden parayı halka vereceğiz. Türkiye’nin alın teri vurguncuya gitmeyecek. O kaynaklar üretime çevrilecek.

BİZ HAYAL SATMIYORUZ 
İŞ YAPIYORUZ

Suriye, Irak, İran, Azerbaycan, Lübnan ve Mısır ile görüşüyoruz. Ben Sayın Beşar Esad ile görüştüm. Bir heyetimiz Mısır’a, bir heyetimiz İran’a gitti. Irak’la da görüşüyoruz. Batı Asya Birliği’ni kuruyoruz. Sınırlardan terörist geçmeyecek. Bu coğrafya da bölücü ve yobaz terörüne son vereceğiz. Ticaret için 300 milyonluk bir pazar açmış olacağız.  Fındık borsasını Türkiye’de kuracağız. Sınırları açıyoruz. Dikenli telleri kaldırıyoruz. Nakliyeciliği canlandıracağız. 

BUNLAR DEVLET DEĞİL MAFYA

Vatan Partisi Silivri duvarlarını yıktı. Türkiye’yi özgürleştiren mücadeleyi yürütüyor. Vatan Partisi duvarların içinden ve dışından o duvarları yıktı.

Türk Ordusu’nu esaretten kurtardık. Amerika, Türk Ordusu’nun komutanlarını hapse atıp, Türkiye’yi bölme planları yaptı.  

Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Fethullah Gülen, Amerika’yla birlikte Vatan Partisi önderlerini hapse attı, duvarları yıktık.

Dün Ali, Fuat Yılmazer, bizim yattığımız hücrelere atıldı.

Tayyip Erdoğanlar Fethullah Gülenler devletin içinde gizli örgütler kurup o kumpasları düzenlediler.

Yakında, Tayyip Erdoğanları Yüce Divan sandalyesine oturtacağız.

Hrant Dink suikastı yapan örgütün Tayyip Erdoğan’ın gizli örgütü olduğu ortaya çıktı. Bunlar Danıştay cinayetini de düzenlediler. Bunları 10 yıl önce Partimiz tek tek ortaya koydu. Tayyip Erdoğan 2003’te iktidara geldiği zaman bütün belgeleri topladık. Tayyip Erdoğan’ın gizli örgütü Gladyo, bunlar devlet değil mafya.

Tayyip Erdoğanların suç ortakları Ortadoğu’da Yasin El Kadılar, hepsi terörist. Yarından itibaren Ankara’da o delilleri açıklayacağız. 

TAYYİP ERDOĞAN’IN 
YÜCE DİVAN DOSYASI HAZIR

Bunlar Türk vatanına karşı, Cumhuriyet’e karşı büyük suçlar işlediler. Atatürk Cumhuriyeti’ni yıkmaya çalıştılar. PKK’yla iş birliği yapıp Türkiye’yi bölen açılımlara giriştiler.

Komşunun evini yaktılar, Suriye’ye terör ihraç ettiler. Türkiye’yle Suriye’yi düşman haline getirmek suçtur.

Anayasa Mahkemesi 20 Temmuz 2008 günü bir karar verdi. O kararda AKP cumhuriyet yıkıcılığı faaliyetinin odağı haline gelmiştir diyor. Yüce Divan’da bu suçlardan yargılanacak. Biz bunun takipçisi olacağız. Türkiye’de adalet hukuk olacak, eşkıya olmayacak.

Türk Ordusu efsanesi geri geliyor. Türk Ordusu, halkın ordusu olarak Vatan Partisi iktidarında barışı, adaleti sağlayacak. Komşuların üzerine kimse onu süremez.


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku