Gündem:
KENAN IŞIK'TAN HABER VAR
KENAN IŞIK'TAN HABER VAR

Ünlü sunucunun sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı durumunun hala ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Geçirdiği beyin kanaması sonrası ameliyata alınan ve tedavisine uyutularak devam edilen Kenan Işık'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

"HAYATİ TEHLİKESİ SÜRMEKTEDİR"

Ünlü sunucu ve tiyatrocunun tedavi gördüğü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada "Solunumunun başlaması nedeni ile suni solunum cihaz desteğinin azaltılması, ağrılı uyaranlara cevap alınması, spontan göz açması gibi olumlu gelişmelere karşın, Kenan Işık’ın kontrol tomografi, manyetik rezonans görüntüleme ve klinik bulgulara göre, beyin korunmasına yönelik tıbbi tedavi ve girişimlere rağmen beyin hasarının devam ettiği gözlenmiştir. Hastamız Kenan Işık’ın bilinci kapalı olup, stabil seyretmektedir. Hayati tehlikesi sürmektedir" denildi.


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Adalet kizil 10 yıl önce

Allah şifasini versin iş allah iyi olur

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku