Gündem:
'KEŞKE BEN ÖLSEYDİM'

"KEŞKE BEN ÖLSEYDİM"

İstanbul Bakırköy’de önceki gece balık restoranında meydana gelen olayda, Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından uçakla Trabzon’a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’ne getirildi. Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, Gavra Camii morguna konuldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri’ne gitti. Mahmutyazıcıoğlu’nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti.

“ACIMIZ BÜYÜK”

Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok” diye konuştu.

“ÇOK ERKEN GİTTİ”

Taziyelerin kabul edildiği tesise giden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu için ikindi vakti ilçede cenaze namazı kılınacak.

 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku