Gündem:
KILIÇDAROĞLU YENİKAPI MİTİNGİ'ne KATILIYOR
KILIÇDAROĞLU YENİKAPI MİTİNGİ'ne KATILIYOR

CHP yönetimi, İstanbul Yenikapı'da bu pazar yapılacak olan ''Demokrasi ve Şehitler Mitingi''ne daveti değerlendirmek üzere olağanüstü toplandı.

Pazar günü Yenikapı'da yapılacak miting öncesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı'da yapılacak 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılma kararı aldı.

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), saat 11.00'de, 7 Ağustos'taki Yenikapı Demokrasi Nöbeti'ne katılımı değerlendirdiği toplantı sona erdi. MYK'da alınan karar neticesinde Kılıçdaroğlu pazar günü gerçekleştirilecek Demokrasi mitingindeki yerini alacak.

Parti adına açıklama yapan Selin Sayın Böke yaptığı açıklamada: " Darbe gecesi hangi gerekçeyle Meclis'te olduysak Pazar günü de o gerekçeyle parti olarak Yenikapı'da olacaktık. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da Yenikapı'daki mitingde olacaktır. Bu kararını da sayın Başbakan'a kendisi telefonla iletecektir" dedi.

Kılıçdaroğlu daha önce yaptığı açıklamada mitinge katılmayacağını ifade etmişti. Öte yandan Başbakan Binali Yıldırım dün telefonla Kılıçdaroğlu'nu arayarak mitinge katılım davetini yinelemişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise önceden bu mitinge katılacağını duyurmuştu.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku