Gündem:
KILIÇDAROĞLU'ndan ERDOĞAN'A DAVET

KILIÇDAROĞLU’ndan ERDOĞAN'A DAVET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Ormancılar Buluşması’na katıldı. Kılıçdaroğlu, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında “haysiyet fukarası, “sefil” ifadelerini kullanan ve muhalefet partisi liderlerine, “Gelin vizyonlarımızı yarıştıralım, projelerimizi kapıştıralım. Hayatı boyunca hasbi siyaset tarzı, harbi insan ilişkisi ile milletimizin gönlünde yer etmiş birisi olarak söylediğim her şeydeki samimiyetimi herhalde kimse sorgulayamaz. Muhalefet liderleri de aynı delikanlılığı sergileyecekse buyurun 2023’ü demokrasi şölenine çevirelim” çağrısını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi…

Kılıçdaroğlu, “Böyle boş konuşmaya bırakın devam etsin, 3 Aralık'ta gelsin, vizyon nedir kendisine öğreteceğim. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın, Erdoğan’ın da endişesi olmasın. Erdoğan’ın ufku nasıl aşılırmış ben vizyon konuşmasında ona göstereceğim” diye konuştu.

AVUKATI: DAVA AÇACAĞIZ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, CHP liderinin talimatı üzerinde Erdoğan’a dava açacaklarını duyurdu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, “Erdoğan’ın seviyesizce ifade ettiği ‘Haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz' hakaret sözlerinin ve ahlak değerlerinden yoksun saldırının hesabını soracağız! Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı gereğince RTE hakkında derhal dava açacağız” dedi.
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku