Gündem:
"KİMSENİN İN'İ YOK, AKŞAM HERKES EVİNE GİDİYOR!"
"KİMSENİN İN'İ YOK, AKŞAM HERKES EVİNE GİDİYOR!"

'Cemaate sınırlı sayıda operasyon olacak!'

Bir televizyon kanalında Cüneyt Özdemir'e konuk olan Zaman gazetesi yazarı Ahmet Turan Alkan'dan ilginç açıklamalar geldi.

Cüneyt Özdemir'e konuk olan Zaman gazetesi yazarı Ahmet Turan Alkan, cemaate yönelik sınırlı sayıda bir operasyonun yapılacağını söyledi. Alkan, "Fakat 'inlerine gireceğiz' şeklinde bir operasyon beklemiyorum" dedi.

Cüneyt Özdemir'in "Cemaate yönelik operasyon bekliyor musunuz" sorusunu cevaplayan Alkan, "sınırlı sayıda bir operasyon olabilir" dedi.

Alkan şöyle konuştu: "Sınırlı sayıda bir operasyon olabilir. Çünkü Başbakan söz verdi. Fakat etkili, vaadettiği ölçüde, 'İnlerine gireceğiz' şeklinde bir operasyon beklemiyorum. Çünkü buralarda in yok. Herkes akşam olunca evine gidiyor, gündüz olunca işine gidiyor. Kaldı ki böyle bir fesat yuvası vardıysa da şimdiye kadar beklemek hatadır."


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

HASTANEDE 200 KİŞİYE İNFAZ
Gazze'deki hükümet, İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi...

Haberi Oku