Gündem:
KONSTİPASYON İLE DİYARE ARASINDA GİDİP GELİYOR
KONSTİPASYON İLE DİYARE ARASINDA GİDİP GELİYOR
AMA TUVALETTEN HİÇ ÇIKAMIYOR

Bağış 'montaj' dedi ham kayıt yayınlandı

Bilmeyen ve merak edenler için önce birer kelimelik açıklama:

Konstipasyon : Kabızlık
Diyare             : İshal

DİYARE İLE BAŞLADI

Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, Hürriyet yazarı Metehan Demir ile yaptığı öne sürülen ve Din ile dalga geçildiği, Bakara suresi hakkında aşağılayıcı ifadelerin yer aldığı öne sürülen konuşmayı yalanlamıştı.

Twitter hesabından "Farklı zamanlardaki konuşmalarımı montajlayıp eklemelerle tamamen çarpıtan aşağılık itibar cellatlarının saldırıları ile karşı karşıyayım. Yarın sabah itibari ile hukuki yollardan bu ahlaksız iftira ve saldırılara karşı mücadelemi başlatacağım" diyen Bağış'ın bu tepkisine toplumun büyük kesimi tarafından, yapılmış olan zevzek telefon muhabetinin üstüne bir de "çene ishali" olmuş yorumu yapılmıştı. Bağış'ın "montaj" perdesi arkasına gizlenmeye çalıştığını gören Twitter'ın Başçalan hesabı hemen karşı atağa geçti.

HAM HALİNİ YAYIMLADILAR,
KONSTİPASYON FAZINA GEÇTİ...

Başçalan tarafından yapılan açıklamada, "Konuşan tarafların ilginç bir şekilde hem "montaj" dediği hem de "özür" dilemek gibi bir garabete düştüğü kaydın da ham halini yayımlıyoruz" denilerek Bağış ile Demir hakkında geçtiği iddia edilen konuşmanın ham hali yayınlandı. Üstelik ham hali yayınlanan ses kayıtlarının devamında Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında geçtiği ileri sürülen 'sıfırlayın' talimatının geçtiği konuşma da bulunuyor.

Açıklama şöyle devam etti: "Yayınladığımız ham ses kayıtları istenilen analiz merkezinde teste tabi tutulabilir."

Başçalan'ın bu atağı üzerine Bağış'ın konstipasyon fazına geçmesi bir süre daha tuvalette kalması bekleniyor. 



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku