Gündem:
LONDRA'da DÖRTLÜ ZİRVE

LONDRA'da DÖRTLÜ ZİRVE

Suriye konu başlıklı '10 Numara''da yapılacak Türkiye, Almanya, Fransa ve İngiltere'nin katılacağı dörtlü zirve birazdan başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının yapılacağı İngiltere Başbakanlık Ofisi'ne vardı.

Londra'da sevgi seli

Londra'da yaşayan Türk vatandaşları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevgi gösterileriyle karşıladı. Gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmayan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile aracından inerek vatandaşların yanına gitti ve onları selamladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konaklayacağı otele geçmeden önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada İngiltere, Fransa ve Almanya'nın da katılımıyla bugün yapılacak dörtlü zirveyle ilgili, "Özellikle Suriye'deki son gelişmeleri bir değerlendirme fırsatımız olacak. Barış Pınarı Harekatı'ndaki gelişmeler ne durumda, nereye geldik, ne oluyor, bunu bir değerlendireceğiz" ifadelerinde bulunmuştu.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku