Gündem:
MARDİN'DE DEHŞET ANLARI
MARDİN'DE DEHŞET ANLARI

2 kişinin hayatını kaybettiği anlar güvenlik kamerasında


Mardin'de kamyon şoförleri arasında sıra yüzünden çıkan tartışma sırasında 60 yaşındaki Cemal Düdük, Hüseyin Kaya ile kuzeni Cengiz Kaya'yı tabanca ile vurarak öldürdü. 

Düdük'ün iki kişiyi öldürdüğü 3 kişiye de yaraladığı saldırı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Mardin Çimento Fabrikası önünde sıra bekleyen kamyon şoförleri arasında 28 Şuat 2014 günü meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan kamyon şoförleri Cemal Düdük ile Hüseyin Kaya arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga büyümeden diğer şoförler tarafından önlendi. Olay yerinden ayrılan Cemal Düdük, bir süre sonra beraberinde yakınları olduğu halde hafif bir ticari araçla şoförlerin sıra beklediği yere geldi. Burada Cemal Düdük ile yanındakiler yine şoförlerle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Cemal Düdük, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarıp, Hüseyin Kaya ile Cengiz Kaya'nın üzerine ateş etti. İki kişi kanlar içinde yere düşürken, çevrede bulunanlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Bir süre üzerindeki şaşkınlığı atan bir kişi Cemal Düdük'ün elindeki tabancayı almak için üzerine atlayıp bir süre boğuştu. Ancak bu kişinin elinden kurtulan Düdük, yeniden tabancasını doğrultarak orada bulunanların üzerine ateş açtı. Düdük'ün açtığı bu ateşte ise 3 kişi hafif yaralandı. Düdük, daha sonra 
geldiği kişilerle birlikte araca binerek olay yerinden ayrıldı. Bu sırada bazı şoförler Düdük'ün içinde bulunduğu aracın peşinden koştu, ancak araca yetişemedi.

Daha sonra yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumları ağır olan Hüseyin Kaya ile Cengiz Kaya, öldü. Olaydan sonra yakalanan zanlı Cemal Düdük, tutuklanarak cezaevine konuldu.



Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku