Gündem:
MARMARAY'DA TEHLİKE! SIZINTI VAR
Marmaray'da Sızıntı: TCDD Kabul Etti

Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda çekilip Twitter'da paylaşılan fotoğraf endişeye neden oldu. TCDD'den yapılan açıklamada sızıntı kabul edilirken, görüntünün sebebi hakkında açıklama yapıldı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da bir kullanıcı tarafından paylaşılan ve Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda olduğu belirtilen fotoğraf endişe yarattı. Fotoğrafta tren raylarına yakın bir duvarda oluşan çatlak nedeniyle su sızıntısı olduğu görülürken, TCDD yetkilileri bir açıklama yaptı.

Vatan Gazetesinden Çağdaş Ulus'un haberine göre, TCDD yetkilileri sızıntıyı doğruladı. Yapılan açıklamada sızıntının kara kısmında olduğu belirtildi. Sızıntının kaynağı olarak yeraltı sularının hareketi' gösterildi. "Korkulacak bir şey olmadığı" açıklamasını yapan yetkililer, "Görevli arkadaşlarımız enjeksiyonla müdahalede bulunup suyu püskürtüp başka bir alana yönlendiriyor. Bu şekilde de sular tünelin altına kaydırılıyor. Ama korkulacak birşey yok Marmaray’ı su basması mümkün değil. Zaten sızıntının deniz suyuyla ve tüplerle alakası yok. Sızma tüneldedir" ifadelerini kullandılar.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku