Gündem:
MEĞERSE O 'SEHVEN', BİLAL'MİŞ
MEĞERSE O 'SEHVEN', BİLAL'MİŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu şüpheli sıfatı ile sehven ifadeye çağrılmasına neden olan şikayetin sahibinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan olduğu ortaya çıktı.

Bir süre önce avukatı aracılığı ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe veren Bilal Erdoğan'ın şikayeti üzerine başlayan soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir, Kılıçdaroğlu'nu şüpheli sıfatı ile ifadeye çağırdı. Söz konusu soruşturmanın "hakaret" iddiasıyla başlatıldığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun şüpheli sıfatı ile ifadeye çağrıldığına yönelik haberlerin basında yer alması ile yazılı bir açıklama yapan İstanbul Cumhuriyet Başsavacılığı, Kılıçdaroğlu'nun 'sehven' ifadeye çağrıldığını duyurmuş, ancak şikayetçinin kim olduğu konusunda bilgi vermemişti. Başsavcılık soruşturma dosyasını, Kılıçdaroğlu'nu ifadeye çağıran savcı Mehmet Demir'den alarak Başsavcıvekili Ali Cengiz Hacıosmanoğlu'na vermişti.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku