Gündem:
MELİH GÖKÇEK'ten FLAŞ ADAYLIK AÇIKLAMASI

MELİH GÖKÇEK'ten FLAŞ ADAYLIK AÇIKLAMASI

Başkent’te yayın yapan 16 ayrı radyodan ortak yayınlanan ve Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Saydam Yalçın’ın sunduğu “Ankara Soruyor” programına canlı yayın konuğu olan Başkan Gökçek, dinleyicilerin sorularını cevaplandırdı.

Başkentlilerin sosyal medya üzerinden gönderdiği tüm sorulara cevap veren Başkan Gökçek, ilk olarak, hakkında son zamanlarda sık sık ortaya atılan, “Büyükşehir’e kayyum atandı, tutuklandı, görevden alındı” gibi iddiaların sorulması üzerine, “Sevenimiz de var, sevmeyenimiz de var. Özellikle de bizden son derece rahatsız olanlar var, bilhassa FETÖ’cüler. Bunlar insanlarda tereddüt meydana getirmek, sosyal medyada ‘acaba mı’ dedirtmekten keyif alıyorlar. Bir algı yönetimi yapmaya çalışıyorlar” cevabını verdi. Ortaya atılan bu iddialara ilişkin, “Aslı yok astarı yok. Tutarsa tutar, tutmazsa tutmaz, milletin kafası bulansın, gerisi önemli değil” değerlendirmesinde bulunan Başkan Gökçek, “Tabii bunları söylerken, bizim yakınımızda dolaşıp, bizi sevmeyenler de var. Onlar da bu işlere balıklama atlıyorlar. Bu tarz iftiralar, her dönemde, her seçimde, her yerde oluyor” diyerek bu iftiraları atanlar arasında CHP’lilerin de bulunduğunu kaydetti ve 2 yerel seçim öncesinde de benzer iftiralarla kendisini karalamaya çalışan CHP’lilerin, bu iddialarını ispatlayamadıklarının altını çizerek, şunları söyledi:

“CHP’liler benim varlığımdan çok rahatsız. Kim ne derse desin, CHP’yi çok ciddi şekilde örseliyoruz. Onlar örseleyeceği konu bulamayınca, benimle baş edemeyince, tek çözümleri iftira atmak oluyor. İftirayla nereye kadar gider ki, yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yani onun için bu tip şeylere iltifat etmeye gerek yok. Dimdik ayaktayız elhamdülillah, Allah izin verirse, bu Pazar günü, sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar genel başkan olarak seçeceğiz. Genel başkanımız müsaade ederse, rabbimiz müsaade ederse, inşallah bir dönem daha da belediye başkanlığına niyetliyim. Olur olmaz, bunu Rabbim bilir ama benim halen de niyetim var, o söyleyenler de istedikleri kadar bunu söylesinler. Başta FETÖ’cüler ve CHP’liler olmak üzere bazılarına çok dokunuyor bu laf ama öyle işte.”



İHA
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku