Gündem:
METEOROLOJİDEN BUGÜN VE YARIN İÇİN UYARI
METEOROLOJİDEN BUGÜN VE YARIN İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Sinop ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde çok kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Uyarıda vatandaşların su baskını, yıldırım, lokal dolu yağışı, kısa süreli kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda "Ülkemizin kuzey kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; 20.07.2014 Pazar ve Pazartesi 21.07.2014günü İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Sinop ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli (21-50 mm) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 mm) olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (yerel su baskını, lokal dolu yağışı, yıldırım, kısa süreli kuvvetli rüzgar vb.) yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir" denildi.




DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku