Gündem:
MİLLETİN A..NA KOYMAYA DEVAM EDECEKLERİNİN RESMİDİR
MİLLETİN A..NA KOYMAYA DEVAM EDECEKLERİNİN RESMİDİR

Gündeme geldiği günden bu yana "ağaç katliamı", "Almanlar istemiyor" ve "Geziciler Türkiye'nin büyümesine karşı" şeklinde tartışmalarını da beraberinde getiren 3.Havalimanı projesinin temel atma töreni yapıldı. Başbakan Erdoğan, çok sayıda milletvekilinin de katıldığı temel atma töreninde, "Geçen yılın Mayıs ayında bazı Gezizekalılar türedi. Bu Gezizekalılar malesef bu havalimanını hazmedemediler." sözleriyle yine Gezi eylemcilerini hedef aldı.

Ancak ne temel atma töreni ne de Erdoğan'ın bu sözleri sosyal medyada objektiflere takılan bir kare kadar yankı bulabildi.

Bu karede Başbakan Erdoğan ile hükümete yakınlığıyla bilinen iş adamı Mehmet Cengiz yer alıyordu.

Mehmet Cengiz ismi 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından internette yayınlanan tapelerde "Bu milletin a...ına koyacağız" sözleriyle kamuoyunda yoğun tartışma yaratmıştı.

Erdoğan'ın, Cengiz ile aynı karede yer alması çok sayıda yurttaşın sosyal medyada "Bu milletin a...ına koymaya böyle devam edecekler" şeklindeki sözleriyle tepki göstermesine neden oldu.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku