Gündem:
MİLLETİN ANASINI BELLEYENLERİN ADAYI!
MİLLETİN ANASINI BELLEYENLERİN ADAYI!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Milletin anasını belleyenlerin adayı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a çok sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın seçim kampanyasındaki sloganına göndermede bulundu, yolsuzluk soruşturmasının önemli isimlerinden Mehmet Cengiz'in tapelere yansıyan sözlerini işaret ederek, "Milletin adayı yazmışlar... Bir şeyi unutmuşlar... Milletin anasını belleyenlerin adayı" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

- Eğer bir paralel devlet varsa bunun sorumlusu bu ülkeyi yöneten kişidir. 12 yıldır nasıl farkına varmazsınız. Deflarca uyarıldı. Her seferinde de onun parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in ifadesiyle söylüyorum; "Kargalar bile güler..." Bunu iktidarın sözcüsü söylüyor. 

- Sen aldığın rüşvetin hesabını vereceksin Recep Tayyip Erdoğan, kaçamazsın bu ülkeden. Bunun hesabını soracağım. Her kuruşun hesabını sormak benim boynumun borcudur. Kaçamazsın...

"MİLLETİN ANASINI BELLEYENLERİN ADAYI..."

- Dünya kadar parası var. Sıfırlayamadığı dolarları var.  Milletin 'anasını belleyen' işadamları var. Milletin anasını belleyenlerin adayı demek lazım. Yazmamışlar afişe sığmadığı için herhalde. Haram lokma yiyeceksin, rüşvet alacaksın ve milletin adayıyım diyeceksin.



Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Milletin anasını... paylaşan: cumhuriyet

Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku