Gündem:
NEVVAL SEVİNDİ: 'O SİTEYİ PROTESTO EDİN'
NEVVAL SEVİNDİ: 'O SİTEYİ PROTESTO EDİN'

Ankara'da düzenlenen Büyükelçiler Konferansı dolayısıyla yurt dışından gelen ve merkezde görevli büyükelçiler için Kaç-Ak-Saray'da düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan "İstanbul’da Sultanahmet Meydanı’nda meydana gelen ve Suriye kökenli bir canlı bomba saldırısı olduğu değerlendirilen terör olayını esefle kınadığımı belirtmek istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Meydana gelen alçak saldırının ardından Erdoğan'ın bu açıklaması üzerine sosyolog gazeteci ve yazar Nevval Sevindi “Suriye mi dedin? Suriyeli mi dedin? Kimin politikası sonucu? Uzaylı zu zu mu?” şeklinde attığı bir tweet ile yorum yaptı.

Sevindi'nin olayla ilgili Tweet'leri şöyle;

*Alman gazetesi Frankfurter Rundschau'Türkiye'nin büyük kentlerinde yeniden bombaların patlaması an meselesi gibi görünüyor” 4 gün sonra pat!

*İst.Valiliği:10 kişi öldü, 15 yaralı bazıları ağır

*Hükümetin en önemli görevi; kınamak!

*Suriye mi dedin? Suriyeli mi dedin? Kimin politikası sonucu? Uzaylı zu zu mu?

*Hatay Reyhanlı katliamında hiç görünmeyen sessiz sedasız duran şimdi feryat figan!!!







Sevindi'nin bu mesajlarını gören haberiyakala.com internet sitesi hemen değerli yazarı hedefe koymakta bir an bile tereddüt etmeden "Nevval Sevindi, Sultanahmet patlamasıyla ilgili Suriye yerine Erdoğan'ı suçladı" manşetiyle haberini yaparak Twitter'da da paylaştı.

Site yayımladığı haberde şu ifadeleri kullandı;

"Sultanahmet Meydanı’nda meydana gelen canlı bomba patlamasının sorumlusu olarak Suriye’yi göstermesi bazı gazetecileri rahatsız etti. Paralel yapının gözde gazetecilerinden Nevval Sevindi, Erdoğan’ın açıklamaları sırasında skandal bir paylaşım yaptı."

"...Erdoğan, açıklamalarını yaparken sosyal medyada bazı gazeteciler boş durmadı. Bu gazetecilerden biri de paralel yapının sözcülerinden Nevval Sevindi oldu. Sevindi, Erdoğan’ın açıklamaları sırasında skandal bir paylaşım yaptı."

Site haberi Twitter'da şöyle paylaştı;



SEVİNDİ: "...SİTEYİ PROTESTO EDİN"

Sevindi bu şekilde maniple edilemsine sert tepki göstererek Twitter'dan şu mesajları yayımladı;

*İcra makamı tüm millete karşı sorumludur Haberiyakala adındaki site tivitimi manipüle etmiştir protesto ediyorum, utanç verici bir anlayış

*Haberiyakala denen haber yakalamak yerine gazeteci hedefi yakalayan siteyi protesto edin






Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku