Gündem:
NİĞDE'Yİ KANA BULAYANLAR TUTUKLANDI
NİĞDE'Yİ KANA BULAYANLAR TUTUKLANDI

Zanlılar, yoğun güvenlik önlemleri altında Ankara Adliyesi'ne getirildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklandı. Zanlılar, adliyenin protokol kapısında çıkarılarak cezaevine götürüldüler.

Niğde'deki saldırı olayınının 3 zanlısından biri dün tutuklanmıştı. 2 zanlı ise Ankara Numune Hastanesinde tedavi gördükten sonra, bugün yoğun güvenlik önlemleri altında Ankara Adliyesine getirildi.

Bugün tutuklanan 2 zanlıdan birinin kendini Almanya vatandaşı Benjamin Xu, diğerinin ise İsviçre vatandaşı Çendrim Ramadani olarak beyan ettikleri kaydedildi. Öte yandan, saldırının diğer zanlısı olan ve Makedonyalı olduğu bildirilen Muhammed Zakiri'nin ise dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.


Öte yandan, Bakan Ala saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada; "İkisi Arnavutluk, birisi de Kosova doğumlu. El Kaide bağlantı var mı, gelişmeler sonucu ortaya çıkacak" diye açıklamıştı.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku