Gündem:
NURETTİN VEREN SÖYLEDİ, GÖZALTINA ALDILAR!
NURETTİN VEREN SÖYLEDİ, GÖZALTINA ALDILAR!

Nurettin Veren canlı yayında ismini vermişti! Gözaltına alındı...

Bir dönem Gebze Belediye Başkan yardımcılığı da yapan ve Gülen cemaatinin 'Deniz Kuvvetleri İmamı' olduğu öne sürülen Orhan Sipahioğlu Beykoz'daki evinde gözaltına alındı. İtirafçı Nurettin Veren, katıldığı canlı yayında Orhan Sipahioğlu'nun ismini açıklamıştı.

Uzun yıllar FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in sağ kolu olan ve şimdilerde itiraflarıyla gündeme gelen Nurettin Veren'in bazı televizyon kanallarında ismini açıkladığı Orhan Sipahioğlu, İstanbul'un Beykoz ilçesinde gözaltına alındı.

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında açılan soruşturma kapsamında yakalanan Sipahioğlu, sorgulanmak üzere Gebze'ye getirildi. Gebze eski belediye başkan yardımcısı olduğu belirtilen Sipahioğlu'nun TSK'nın Deniz Kuvvetleri imamı olduğu ileri sürüldü.

Deniz Kurmay Binbaşı olan Orhan Sipahioğlu’nun irticacı olduğu iddiasıyla Yüksek Askeri Şura kararıyla ordudan atıldığı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başladığı ve 2011 yılında Gebze Belediyesi’nde göreve başlayarak başkan yardımcılığı görevinde bulunduğu, geçen yıl Eylül ayında ise emekliye ayrıldığı belirtildi.




Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku