Gündem:
NUSAYBİN'de HAİN TUZAK: '1 ŞEHİT, 3 YARALI'

NUSAYBİN'de HAİN TUZAK: '1 ŞEHİT, 3 YARALI'

Mardin'ın Nusaybin İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 14 Mart günü sokağa çıkma yasağı getirildi. Operasyonların yoğun olarak sürdürüldüğü Fırat, Dicle, Abdulkadir Paşa ve Yenişehir mahallelerinde bomba tuzaklı barikatlar top atışlarıyla imha ediliyor.

Bugün öğle saatlerinde Dicle Mahallesi'nde teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda 1 polis memuru şehit oldu, 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

EVE TUZAKLADIKLARI BOMBAYI PATLATMIŞLAR

Bir polisin şehit olduğu, 3 polisin de yaralandığı teröristlerin hain saldırısının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. İlk anda polis aracının hedef alındığı belirtilen terör saldırısının oluş biçiminin değiştiği belirtildi.

Dicle Mahallesi'nde operasyonlarını sürdüren ve arama tarama faaliyetinde bulunan polis ekipleri bir eve girdiği sırada, PKK'lı teröristlerin eve tuzakladıkları bombayı infilak ettirerek saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. Saldırının ardından mahalleye takviye ekipler sevk edilerek, teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Bu arada güvenlik güçleri ilçenin diğer bölgelerinde de operasyonlarını sürdürüyor. Özellikle bomba tuzaklı barikatlar top atışlarıyla kontrollü şekilde imha edilirken, sık sık patlama sesleriyle birlikte dumanlar yükseliyor.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku